Support

1234
Topics (133)
Replies Last Post Views
Keeps flying back and forth. by Th3Count
5
by phelon
Do i have to manually login every time ? by Avenarius
5
by Ifan316
how long is GB set to run in one zone? by dirven
2
by Ifan316
SQL Database by John
0
by John
Bot config will not load GUI by giggety
3
by giggety
Gather Bro doesnt work with newest version of HB ? by Avenarius
2
by Avenarius
Gatherbro doesn't work by Danishpig
2
by Danishpig
Gather bro is ignoring some of the configuration options by Avenarius
3
by Ifan316
version647 by dirven
4
by ansa
Installed the bot in BOTS folder but is not showing up in the list by MithosNL
1
by John
Cannot load botbase (startup error) by Avenarius
7
by phelon
Anyone been banned? by newb
1
by phelon
GBro skinning? by XaQ
2
by Ifan316
CN language setting,nothing change? by sonyxudong
1
by phelon
Water Error. w/ Diag Logs by swgplaya09
20
by Xetro
not harvesting any nodes? by xaq
7
by phelon
Bot updated? by newb
11
by swgplaya09
what version is supported? by apocalipzs
1
by phelon
Load error, again. by derek_dj92
7
by Ifan316
No Vendor Found Bug by Xetro
2
by Xetro
Bot getting stuck in water by newb
2
by phelon
MoveStop failed for AllAllowed by LJstc
1
by phelon
Bot keep getting stuck in water by Xetro
1
by phelon
NEW RELEASE WILL BE DELAYED A BIT by phelon
1
by phelon
Install and load issue by derek_dj92
5
by Ifan316
GatherBroLoader Problem by Emaque
3
by Tha Guy
New HB Update by swgplaya09
1
by newb
[Gather Bro] Navigator - Normal by Stylan
6
by Stylan
bot skipping nodes by Giggety
6
by Giggety
My character goes on a killing spree after trying to loot node. by nunnzie
1
by Ifan316
Profile tag not working by shinkura
1
by Ifan316
Gray node bug by Newuser
2
by Ifan316
New build problems by Some user
1
by Ifan316
Performing Unstuck Flying routine by tifreak
16
by tifreak
Stuck Handler by Xetro
0
by Xetro
1234